Våre stoffprodusenter

Loro Piana

Opprinnelig fra Trivero i Nord-Italia, startet Loro Piana-familien som selgere av ullstoffer. Gjennom hele 1800-tallet utviklet Loro Piana-familien et anerkjent nettverk som tekstilleverandører, før de til slutt selv etablerte en ullfabrikk i den italienske landsbyen Quarona. I dag er Loro Piana (eid av Louis Vuitton Moët Hennessy Group - LVMH) ikke bare en leverandør av noen av verdens fineste skreddersøm, men også den største produsenten av kashmir i verden og et ekte navn innen luksusmote.

 

Dormeuil

I 1842 så familiebedriften Dormeuil dagens lys med ett mål for øyet; å introdusere det franske markedet med engelsk kvalitetsull. Dormeuil utviklet seg raskt til en ledende leverandør av luksuriøse stoffer og har gjennom årene utviklet utallige tidløse og ikoniske stoffer for å bygge opp et rykte for ekte fortreffelighet. I dag produseres Dormeuil sine stoffer i England og Italia, og de har befestet sin posisjon blant eliten med tidløs britisk eleganse.

 
 

Vitale Barberis Canonico

Vitale Barberis Canonico representerer 350 år med førsteklasses italiensk tekstil. Selskapet er basert på Biella i Nord-Italia og har bygget opp et rykte for komfort, karakter og kvalitet. Det som gjør Vitale Barberis Canonico-stoffer spesielle er oppmerksomheten på detaljer og det sterke fokuset på kvalitet. Vitale Barberis Canonico er vertikalt integrert, slik at fabrikken kan overvåke hvert trinn i ullproduksjonen, fra sauen til hyllen.
 

Ermenegildo Zegna

Stofffabrikken Ermenegildo Zegna er et kjent navn i luksussegmentet. Selskapet fokuserer på å produsere høykvalitets ull-, kashmir- og mohair-stoffer – med andre ord det beste som kan være når det kommer til edle fibre. Siden dannelsen i 1910 har fire generasjoner av Zegna-familien ledet suksessen innen tekstiler, og nøye balansert vitenskap med natur og håndverk med teknologi.
 
 

Reda

Reda-historien begynner i 1865 med grunnleggelsen av den historiske ullfabrikken i Valle Mosso (i Piemonte-regionen i Italia) av den lokale gründeren Carlo Reda. I 1919 kjøpte Botto Poala-brødrene den historiske ullfabrikken, som markerte begynnelsen på en lang vei som har gjort Reda, med sine høykvalitets- italienskproduserte merinoulltekstiler, til en global institusjon i tekstilindustrien.

 

Lanificio Cerruti

I 1881 grunnla bestefaren til Nino Cerruti tekstilfabrikken Lanificio Fratelli Cerruti. I Biella (Piemonte, Italia), brukes vannet i regionen til å vaske og behandle ullen, som hovedsakelig importeres fra Australia og Sør-Afrika, for å utvikle flanell, tweed, kashmir og smørmuslin. Nino Cerruti overtok familiebedriften etter farens død i 1950. Cerruti-stoffer produseres fortsatt i de samme verkstedene den dag i dag.