Slik fungerer det

1. Made to measure
Hos Peur Oslo er på sikre på at skreddersøm er fremtiden for klassisk herremote. Som forbruker får du et bedre produkt, laget av de beste materialene og sydd fra bunnen av etter dine ønsker. Verden er i en endring når det gjelder miljø og vi tror at dette er veien å gå for å kunne gjør en liten forskjell når det kommer til miljøbevissthet.
 
2. Book time
Hele prosessen starter med at du booker til til vårt shoowromm på Lysaker. Du velger dato og tid som passer best for deg. Hos oss setter vi av en hel time kun for deg, dette gjør vi for å kunne kartlegge ditt behov og ta oss god tid på alle valgene som skal gjøres.
 
3. Besøk vårt showroom
Når du kommer innom vårt showroom starter vi alltid med å kartlegge dine preferanser og ønsker samt eventuelle erfaringer fra tidligere. Vi kommer med gode råd og innspill som skal sikre at du som kunde får det produktet som er best for deg. Å få de riktige rådene er viktig når det kommer til passform, farge og design. Dette sikrer at du som kunde får akkurat de riktige klærne, enten det er til jobb, fritid eller bryllup.
 
Gå til booking