Vår historie

Peur er et tidløst merke skapt for den formidable mannen. Det holder nøkkelen til imponerende, intense og sofistikerte antrekk skreddersydd for herrer over hele verden.
 
Historien om Peur starter fra en verdenskjent foss i Norge med navn Steindalsfossen. Det er allsidighetsnivået i forskjellige sesonger som gjør denne fossen unik i likhet med Peur-konseptet; Den brøler når tiden er riktig og har et kompleksitetsnivå og perfeksjon som svært få fossefall innehar. Denne harmonien ønsker Peur å visualisere i form av high-end dresser og andre ikoniske artikler.
 
Historien om Peur har blitt slått sammen gjennom et ekteskap mellom nordisk minimalisme og eksklusive italienske stoffer. Konstellasjonen av elementer som den famøse, mørke og mystiske nordiske granitten med fersk ull fra de italienske engene, gjør Peur Oslo til et unikt konsept i herremoteindustrien. Peur er ikke et varemerke som kan assosieres som et standard skreddersøm-varemerke, fordi Peur er unikt - litt som en familie. En familie av unike individer, de individene som gjør visjoner til virkelighet, men likevel holder sine verdier ekte. Individet er en mann med stor selvtillit, men holder drømmene sine for seg selv i sin helt egen verden. En verden som ikke er bundet av lovene i et gitt samfunn, snarere av de intellektuelle egenskapene til likesinnede individer som deler samme visjon, og et ikke-eksisterende nivå av uskikkede holdninger.
 
Peur Oslo.