Stoffbibliotek

DORMEUIL

I 1842 så familiebedriften Dormeuil dagens lys med ett mål i tankene; introduserer det franske markedet for engelsk kvalitetsull. Dormeuil utviklet seg raskt til en ledende leverandør av luksusstoffer og har gjennom årene utviklet utallige tidløse og ikoniske stoffer for å bygge opp et rykte for ekte fortreffelighet.

I dag produseres stoffene til Dormeuil i England og Italia, og de har befestet sin posisjon blant eliten med tidløs britisk eleganse.

VITALE BARBERIS CANONICO

Vitale Barberis Canonico representerer 350 års førsteklasses italiensk tekstil. Selskapet ble etablert i Biella i Nord -Italia og har opparbeidet seg et rykte for komfort, karakter og kvalitet. Det som gjør Vitale Barberis Canonico -stoffer unike, er oppmerksomheten på detaljer og det sterke fokuset på kvalitet.

Vitale Barberis Canonico er vertikalt integrert, slik at fabrikken kan overvåke hvert trinn i ullproduksjonen, fra sauen til hyllen.

LORO PIANA

Opprinnelig fra Trivero i Nord -Italia, startet Loro Piana -familien som selgere av ullstoffer. Gjennom 1800-tallet utviklet Loro Piana-familien seg til et anerkjent nettverk som tekstilleverandør, før de til slutt selv grunnla en ullfabrikk i den italienske landsbyen Quarona.

I dag er Loro Piana (eid av Louis Vuitton Moët Hennessy Group – LVMH) ikke bare leverandør av noen av verdens fineste skreddersydde stoffer, men også den største produsenten av kashmir i verden og et gjennomgående navn i luksusmote.

ERMENEGILDO ZEGNA

Stoffprodusenten Ermenegildo Zegna er et velkjent navn i luksussegmentet. Selskapet fokuserer på å produsere ull-, kashmir- og mohairstoffer av høy kvalitet – Med andre ord det beste som kan være når det kommer til edle fibre.

Siden dannelsen i 1910 har fire generasjoner av Zegna-familien ledet suksessen innen tekstiler og nøye balansert vitenskap med natur og håndverk med teknologi.

REDA

Reda-historien begynner i 1865 med grunnleggelsen av den historiske ullfabrikken i Valle Mosso (i Piemonte -regionen i Italia) av den lokale gründeren Carlo Reda. I 1919 kjøpte Botto Poala-brødrene den historiske ullfabrikken, som markerte begynnelsen på en lang vei som har gjort Reda med sine italienske produserte merinoulltekstiler av høy kvalitet til en global institusjon i tekstilindustrien.